Psychotherapie Praktijk de Waal

kosten

Kosten

Als BIG-geregistreerde Psychotherapeut wordt de behandeling door de verzekeringen met wie ik een contract heb vanuit het basispakket volledig vergoed. Bij VGZ, Achmea-Zilverenkruis en Menzis, met wie ik geen contract heb, wordt de behandeling vergoed, dan wel een percentage ervan, afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. 

 

Bureaublad

 

Hieronder staat een lijst met de koepels waar zorgverzekeringen waar ik in 2016 een contract mee afgesloten hebt ondervallen. Indien uw verzekeringen onder één van deze verzekeringkoepels valt, krijgt u de behandeling volledig vergoed. Omdat psychotherapie onder de basis ziektekostenverzekering valt zult u van uw verzekering een rekening ontvangen voor uw jaarlijkse eigen risico.

 

Zilveren Kruis / Achmea

CZ, OHRA, Delta Lloyd

DSW / Stad Holland Zorgverzekeraar

Friesland

Mulitzorg

 

Mocht u verhinderd zijn een afspraak na te komen vraag ik u om dit zo vroeg mogelijk te melden, minimaal 24 uur of 2 werkdagen van te voren. Om een afspraak te verzetten of af te zeggen kunt u een voicemail bericht inspreken of een email sturen. Gesprekken die korter van te voren afgezegd worden kunnen in rekening worden gebracht, volgens de geldende NZA tarieven.

Voor behandelingen die niet onder verzekerde zorg vallen (OZP) wordt 100,00 voor een gesprek van 60 minuten gerekend.

Voor een volledig overzicht van de regeling mbt vergoedingen in de GGZ verwijs ik u naar de website van de LVVP https://www.lvvp.info

Magneetbord

Psychotherapie Praktijk de Waal - kosten