Psychotherapie Praktijk de Waal

wat is psychotherapie?

Wat is psychotherapie?
U bent waarschijnlijk op deze site terechtgekomen omdat u zich ongelukkig of verdrietig voelt, zich zorgen maakt, of problemen hebt met mensen uit uw omgeving of op uw werk. Ondanks de moeite die u ervoor doet lukt het niet goed om hierin veranderingen te brengen en u kunt ook last hebben van psychische of lichamelijke klachten. Daarin bent u niet alleen.  


Braamblad

Ook kan het zijn dat u iets traumatisch heeft meegemaakt waar u nog regelmatig aan moet denken, nachtmerries over heeft of op een andere manier moeilijk afstand van kunt nemen.

 

Misschien bespreekt u uw problemen met anderen, misschien vindt u dit moeilijk en worstelt u in stilte. Uiteindelijk zoekt u verder, al dan niet op advies van anderen.

Psychotherapie is een effectieve manier om zicht te krijgen op wat er eigenlijk onder de oppervlakten aan de hand is. Gesprekken met een psychotherapeut kunnen helpen om weer in contact te komen met je eigen gevoelens en met anderen uit je omgeving. Samen wordt er gezocht naar een uitweg om je klachten te verlichten en om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Om deze zoektocht te ondernemen is het belangrijk dat je je veilig voelt in de therapiekamer en daar zal er veel aandacht voor zijn.


Rozen

 

Via onze website kunt u zich aanmelden voor behandeling, maar ook - vrijblijvend - uw specifieke, persoonlijke vraag aan een van ons stellen.

Psychotherapie Praktijk de Waal - wat is psychotherapie?